Wednesday, November 28, 2012

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ




                                    ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

 Θελετε επαγγελματικη επιτυχια, κοινωνικη καταξιωση,συναισθηματικη βελτιωση? Το κλειδι της επιτυχιας ειναι το χαμογελο σας.

 Το χαμογελο ειναι το πιο απλο, ευθυ και ειλικρινες μεσο! Οχι μονο για να κερδισετε βλεμματα θαυμασμου αλλα και για να πεισετε τους αλλους οτι ειστε ενα εξωστρεφες,εξυπνο ατομο το οποιο αξιζει να γνωρισουν.

 Οταν καποιος εχει ενα αυθορμητο χαμογελο δειχνει οτι ειναι ανοικτος σαν ανθρωπος και εχει να μοιραστει πραγματα.Οταν χαμογελαμε συχνα, αυτο μπορει να βοηθησει καταρχην την υγεια μας και επειτα την αποδοτικοτητα στη δουλεια,την κοινωνικη μας ζωη καθως και τα αισθηματικα μας! Ολη αυτη η σημασια ενος απλου χαμογελου δειχνει το ποσο σημαντικο ειναι να αναρωτηθει κανεις τι λεει το χαμογελο του για τον ιδιο.

 Ενας συχνος λογος που καποιος αποφευγει να χαμογελασει ειναι τα φθαρμενα ή σπασμενα δοντια,τα στραβα δοντια και τα δυσχρωμικα δοντια που αποκαλυπτονται οταν παει να χαμογελασει.

 Εαν συνειδητοποιειτε και σεις οτι αποφευγετε να χαμογελασετε με ανοιχτο στομο ή προσπαθειτε να κρυψετε το χαμογελο σας, τοτε ηρθε η ωρα να επισκεφθειτε την οδοντιατρο.Οσοι ειναι τοσο αμηχανοι με το χαμογελο τους,πολλες φορες κρατανε πισω τον εαυτο τους σε πολλα πραγματα ισχυριζονται οι ψυχολογοι.

 Η οδοντιατρικη εχει πολλες μεθοδους να αναδομησει ενα χαμογελο και να σας κανει να νιωθετε περηφανοι με αυτο.Τετοιες μεθοδοι ειναι η ορθοδοντικη με διαφανεις ναρθηκες,η λευκανση, η επιμηκηνση των δοντιων με οψεις, η αντικατασταση παλαιων εμφραξεων με καινουριες αισθητικες και πολλες αλλες.

No comments: